Recensies

In januari zijn wij samen met onze 9 jarige dochter en met de hulp van Linda gestart om met de grote angst voor honden om te leren gaan.

Linda’s warme persoonlijkheid gaf onze dochter direct het vertrouwen om de grote stappen samen met haar te gaan maken.

Linda werkt vanuit de reversie methode wat tevens ouders een directe betrokkenheid geeft bij het proces.

Linda werkt enthousiast, liefdevol en vanuit respect. Zij gaat samen op weg naar veiligheid en met name haar mogelijkheden op de boerderij werken zeer motiverend en met veel plezier.

Binnen enkele weken kon onze dochter zich weer vrij en sterk bewegen in en rond ons huis. Wandelingen zijn weer mogelijk en een stralende dochter die sterk in haar schoenen staat en trots is op wat zij met de hulp van Linda heeft bereikt.

Dank je wel Linda, wat zijn wij jou dankbaar!

Ralf & Cindy en Chiara ❤

Boerderijcoaching hond Bink
Boerderijcoaching vlinder

Lieve Linda,

Zodra jij de deur open doet, staat er een krachtige coach voor me, waarvan ik meteen het gevoel krijg dat ik je kan vertrouwen en alles met je kan delen. Na een ontspannen praatje, luister jij geduldig naar wat ik te vertellen heb en waar ik mee zit. Je stelt rake vragen, die me laten nadenken en inzicht geven. Je luistert, reageert, maar oordeelt niet. En dat is zo prettig: Bij jou kan ik zijn wie ik ben. Door jouw manier van coachen word ik geraakt en ben ik keer op keer in staat om blokkades in mezelf te helen, waardoor ik met een vrij en ontspannen gevoel weer de deur uit ga. Ik vind je een ontzettende lieve, zorgzame en vooral deskundige coach en ik kom graag snel weer bij je terug voor een vervolg afspraak!

Veel liefs, Anoniem

.

Wat heeft een jaar therapie bij Linda me gebracht?

Mentale rust!

Ik had een kort lontje naar mijn 2 jongens (toen 6 en 4 jaar)toe. Snapte hun gedrag soms niet, maar herkende het boze gedrag juist weer wel. Dat kwam bij mij vandaan.

Via een andere moeder de tip gekregen om naar Linda te gaan.Als een ui hebben we laagjes weggehaald.Het is heel speciaal te merken dat oorzaken van gedrag in je jeugd blijken te liggen of gebeurtenissen waar je nooit zelf op zou zijn gekomen.Gebeurtenissen met mijn tweelingzus al in de baarmoeder – opjagen. Als kind – overschaduwd worden. Met vader – erkenning, waardering.Dat alles komt in je gedrag terug en reflecteert op je kinderen.Ondertussen veranderen de verhoudingen binnen het gezin en de familie. Ik sta zelf veel zekerder in het leven. Ik laat me niet meer opzij schuiven. Ik ben er ook nog!

Ik heb veel handvatten gehad naar mijn jongens toe en ik kan nu mijn rust bewaren, bewaken en begrenzen. Dit is echt niet altijd even gemakkelijk, maar toch lukt het me.Ik wil ook niet zeggen dat ik er nu ben.

Dit zijn processen voor het leven, denk ik, maar voor nu kan ik het alleen.  Ik ben Linda zo ontzettend dankbaar dat ze mij deelgenoot heeft gemaakt aan dit wonderlijke en mooie proces.Dat ze me daar doorheen geloodst heeft met veel liefde, geduld en logische vragen stellen. Dat ze mijn uitlaatklep wilde zijn.

Dank je wel! Lieve Linda, Dikke knuffel! Cindy

.

coach-verbinding-ontspanning-rust-zelfvertrouwen-zelfliefde-eigenwaarde-innerlijkerust.