Cacao ceremonie

Cacao Ceremonie een liefdevolle verbinding met jezelf

Het drinken van rauwe cacao nodigt je uit je hart te openen en je te verbinden met jezelf op een diepe meditatieve laag. Door de stof tryptofaan stijgt je serotine gehalte en kun je een heerlijk ontspannend en gelukzalig gevoel ervaren.

Je gaat de ceremonie ervaren in mijn praktijk, waar je naar keuze kunt gaan liggen op een eigen matje of 1 van de stoelen kunt pakken. Dit kun je gedurende de avond ook wisselen. Neem lekker een kleedje of kussentje mee zodat je het jezelf comfortabel kunt maken.

We starten de ceremonie door een eigen intentie te zetten voor die avond. Dan drinken we gezamenlijk de cacao en begint jouw reis. Na het drinken van de cacao begeleid ik je door een meditatie en zullen we naar muziek luisteren.
Daarna krijg je de tijd om te schrijven, we blijven zoveel mogelijk in stilte zodat je niet afgeleid wordt in deze ervaring.

Als je niet bekend met ceremoniële cacao en zwanger bent, intensief borstvoeding geeft, hartklachten of problemen met je bloeddruk hebt of antidepressiva gebruikt, dan is het verstandig om niet de volledige drank te drinken. Geef dit dan even van te voren aan aub.
Dosering is hierbij belangrijk. Als je allergisch bent voor chocolade/cacao mag je het niet nemen natuurlijk.

De deur is om 19.15u open, de ceremonie begint om 19.30u. Rond 21.30u zullen we de avond afronden.

Kosten €25,00

Aanmelden kan eenvoudig door mij een berichtje te sturen!

Cacao-ceremonie-boerderijcoaching
Scroll naar boven