Het jaartraject waardoor jij weer vanuit rust,  ontspanning en met meer zelfvertrouwen en vooral in verbinding kan zijn met jezelf!

Ben jij klaar voor ECHTE verandering?

En wil jij, vanuit rust en ontspanning, met een fikse dosis zelfvertrouwen,
eigenwaarde en zelfliefde je leven verder voortzetten?

Dan is mijn jaartraject iets voor jou!!

Toen jij werd geboren was jij de meest puurste versie die je maar zijn kunt.
Je had zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde alleen ben je die in de loop van je jeugd uit het zicht verloren.

Er zijn negatieve overtuigingen (ik ben het niet waard of ik ben niet goed genoeg) aangeleerde patronen (aanpassen) en overlevingsmechanismes (bijv pleasen) overheen gekomen.

Samen gaan we kijken naar dat wat jouw zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde heeft overschaduwd.
Ik reik jou de tools en nodig je uit om de verbinding met je lichaam weer te maken.
Daar waar deze aangeleerde patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismes zich op geslagen hebben.
Dat gaan we doen door middel van lichaamsgerichte oefeningen, zodat je letterlijk uit je hoofd
en in je lichaam kan zakken.

Uit liefde voor jezelf naar kern van jouw probleem, zodat het nu eindelijk echt bij de wortel aangepakt kan worden. 
Zodat jij na dit jaar………

Vanuit rust en ontspanning, met een fikse dosis zelfvertrouwen, eigen waarde en zelfliefde, weer in controll en vooral in verbinding met jezelf.

Dat is het jaartraject!

Hoe gaan we dat doen?

10 sessies 1 op 1
van anderhalf uur

2 groepsbijeenkomsten
( 1 van een hele dag en 1 van een avond/dagdeel )

Huiswerkopdrachten om jouw proces extra kracht mee te geven (max 1 uur per 2 weken)

Tussendoor ben ik bereikbaar.

Investering 1099

Je kunt op elk gewenst moment starten, bel, app of mail voor een gratis kennismakingsgesprek.

Lees hieronder reacties van deelnemers die jou voor gingen

Het jaar traject van Linda zit erop, wat is het jaar voorbij gevolgen!! Het was een bewogen jaar dat ik heb mogen beleven samen met mijn groep en Linda als coach. Aan het begin van het jaar stelden wij onder andere doelen.

Een daarvan was dat ik weer ‘echt wilde leven’, lef hebben om te leven, te ervaren en echt aanwezig te zijn in het hier en nu. Een ander was een verandering van werk, ik wist niet hoe of wat, nou ja stiekem wist ik het wel een beetje maar ja, dat is natuurlijk ook doodeng en als je dat dan gewoon niet zegt dan hoef je daar verder ook niet mee aan de gang.
Meer zelfvertrouwen was ook een doel en op je gevoel/intuïtie varen…

Nu aan het einde van het jaartraject ervaar ik zoveel meer zelfvertrouwen, zoveel meer plezier, lichtheid en ja ook emoties, deze ervaar je namelijk als je durft te leven! Ik ren daar ook niet meer voor weg, ik ervaar ze en durf te ‘blijven staan’. Mede daardoor heb ik een aantal stappen durven zetten, de grootste daarvan is toch mijn eigen praktijk  Cranio Sacraal Therapie voor paarden opzetten, per 1 mei 2022 begin ik! 

Linda is een warme, hartelijke en liefde volle persoonlijkheid. Met haar kennis, kunde en ‘scherpe’ manier van coachen wist ze mij steeds te raken, te laten nadenken/heroverwegen en steeds haar vinger op ‘de zere plek te leggen’. Dit altijd vanuit betrokkenheid, compassie en acceptatie. Daardoor heb ik mij ten alle tijden veilig gevoeld zodat ik weer nieuwe stappen kon maken in mijn ontwikkeling. 

Lieve Linda, bedankt voor je vertrouwen in mij en je tomeloze inzet voor mij en onze groep, en wij zien elkaar snel in het tweede jaar!

Liefs Sabine

Ik ben bij Linda gekomen op aanraden van mijn moeder; zij volgde al eerder het jaartraject. Zelf ben ik heel erg in dit soort trajecten/onderwerpen geïnteresseerd, maar veel leeftijdsgenoten delen deze passie niet met mij.

Daarom vond ik het weten wel spannend om als jongste lid mee te doen, maar ik ben blij dat ik dit toch ben aangegaan. Het heeft mij veel kennis en bewustwording gebracht, maar ook een andere manier van dingen bekijken en/of benaderen.

Er zijn veel “aha-momenten” en inzichten voor mij bijgekomen dit jaar en dat merk ik terug in mijzelf; meer rust, bewustzijn, voelen, het beter kunnen uiten/verwoorden en verwerken, maar ook veel handvaten die ik nu kan toepassen in het dagelijks leven.

Ik zou dit traject iedereen toewensen; jong of oud. Het brengt je veel handvaten en inzichten waar je de rest van je leven iets aan hebt.
Daarbij wil ik de groep bedanken voor hun gezelligheid, wijsheid en alle fijne (maar ook moeilijke) momenten samen.

En uiteraard ook voor Linda alleen maar lof; een fijn vertrouwenspersoon en prachtig mens, ze voelt alles goed aan, helpt je er fijn doorheen en weet écht wat ze doet.
Laat deel 2 van het traject maar komen; ik heb er zin in!
Liefs, Eva (20).

Wat het jaarproject voor mij heeft betekend.
Je bent een warme, lieve, open vrouw waar ik mij meteen op mijn gemak voelde. Dat is voor mij al heel belangrijk om zo’n traject in te gaan.
Ik heb geleerd beter/eerder mijn grenzen aan te geven. Ik heb ook geleerd om inderdaad beter naar mijn gevoel te luisteren. Wil IK dit echt of doe ik het voor een ander.

Ook heb ik geleerd om bepaalde dingen te accepteren zoals ze op dat moment zijn. Ik vond het ook fijn om dit traject in een groep te doorlopen.
Zoveel herkenning en daardoor het gevoel dat jij niet de enige bent die tegen veel dingen aanloopt. Je krijgt ook een band met elkaar en hoort hoe anderen jou zien.

Wat ik ook erg fijn vond dat heel veel dingen in praktijkoefeningen duidelijk werden. Rationeel weet ik het allemaal wel maar door de praktijkoefeningen ging ik het ook echt voelen.
Niet altijd lukt het mij om het in de praktijk te brengen, maar ik ben mij wel veel bewuster van veel dingen en daar begint het mee.

Ik vond het erg waardevol en heb mij dan ook opgegeven voor het vervolgtraject. En over Linda kan ik maar 1 ding zeggen een topcoach die veel verstand van zaken heeft en jou heel gauw doorziet. Liefs, Jolanda 🙏

Door het jaartraject ben ik beter naar mijn gevoel gaan luisteren. En durf ik daar beter op te vertrouwen.
Het zijn kleine stapjes en soms 1 terug, maar uiteindelijk ga ik wel vooruit. Ik heb vaker trainingen / begeleiding gevolgd op persoonlijk gebied en ik durf te zeggen dat dit de eerste is waar ik iets aan heb.
Ik wil jou heel hartelijk bedanken, ik vind jou een heel goede coach !!!! Ik ben blij met jou….

Dikke knuffel, Thijs

Lieve Linda,
Ik kwam bij jou binnen en vroeg je hulp voor mij en mijn gezin.
Ik zat in de knoop. Maar je had al gauw door dat het met mij ook niet zo lekker ging en vroeg me mee te doen met een jaartraject.
Moeilijke stap. Geld en tijd vrij maken voor mezelf.

Maar zo ontzettend blij dat ik dit jaartraject heb mogen doen bij jou!  ❤️
Ik voelde me op mijn gemak om mezelf te laten zien en horen.
En als ik het moeilijk had dan was je er voor me!
Moeilijke momenten gehad maar ik had ze niet willen missen. Ik heb zoveel geleerd over mezelf.

Ik ben sterker geworden en durf weer meer te voelen naar mijn lichaam. Wat zegt mijn buik?
Er is nieuwe wereld voor me open gegaan en wil nog zoveel meer weten nu.  
Bij Linda voel je je meteen op je gemak en zij kan je zoveel leren en laten voelen om weer bij jezelf te blijven.


Linda nogmaals dank je wel en je bent een lieverd! 😘

Scroll naar boven