Mijn verhaal

Ik ben Linda, getrouwd, moeder van 2 heerlijke meiden en sinds 2018 eigenaresse van Boerderijcoaching.

Als je mij zo’n 7 jaar terug tegen was gekomen, dan was de kans groot dat je mij zou beschrijven als, vrolijke, goedlachse en vooral enorm zorgzame vrouw. Niks mis mee zou je zeggen.

7 jaar geleden zat er onder die glimlach namelijk iets heel anders verscholen.
Ik had het gevoel het allemaal alleen te moeten doen, ik liep enorm vast in de opvoeding van onze oudste dochter, zorgde voornamelijk voor een ander,
was veel te zwaar, onzeker, piekerde veel en beetje bij beetje was ik de grip steeds meer aan het verliezen.

Ik wist het gewoon niet meer…..Ik heb hulp ingeroepen en ben gaan werken aan mezelf.

Ik startte met de ervaringsgerichte opleiding tot gezins- en kindertherapeut, toen nog helemaal niet met de insteek dit werk te gaan doen (en niet wetende dat er nog vele opleidingen zouden volgen).

Mijn jeugd is niet zonder horten en stoten geweest. Ik ben seksueel misbruikt, heb me thuis niet altijd gehoord en gezien gevoelt ondanks dat ik hele lieve ouders heb. Desondanks riep ik altijd heel hard dat ik het allemaal wel een plekje had gegeven. Dat bleek anders, ik had het in mijn hoofd een plekje gegeven, maar mijn lichaam en mijn omgeving (vooral onze oudste dochter) vertelde mij iets heel anders.

Onze dochter liet mij dmv haar gedrag heel helder zien (lees de blog spiegelgedrag en energie maar eens) dat er iets was wat ik aan mocht kijken, ze spiegelde onbewust mijn onverwerkte trauma’s.
Ik mocht mijn trauma’s aan kijken.
Doormiddel van lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties, systemisch werk doorvoelende ik stapje voor stapje hoeveel pijn ze hadden gedaan.

Vanaf dat moment is mijn/ons leven in positieve zin zo drastisch verandert. Vanaf dit moment bloeide niet alleen ik maar ook onze dochter open en werd het beetje bij beetje weer gezellig in huis.

Ik leerde te houden van mezelf en een mooier cadeau had ik mezelf en mijn kinderen niet kunnen geven!!
En dat gun ik jou ook!!

Boerderijcoaching Linda-ontwikkelen jouw puurste versie
Scroll naar boven