When there is anger, there is always pain underneath.

Eckhart Tolle

Mijn werkwijze

Uit je hoofd in je lichaam! Dat is waar ik je toe uitnodig.

Als jij veel piekert, eerst voor een ander zorgt, stress ervaart, onzeker bent, veel oordeelt, weinig zelfvertrouwen en zelfliefde voelt, niet zo goed weet wat je wilt, een hoge ademhaling hebt.

Dan leef je voornamelijk in je hoofd, de verbinding (gek genoeg) met je lichaam/gevoel is weg. Je (over)leeft voornamelijk op negatieve gedachtes, aangeleerde patronen en overlevingsmechanismes, dat is niet helpend, want jij bent ZOVEEL meer!!

In mijn praktijk reik ik jou de tools en nodig ik je uit om de verbinding met je lichaam/gevoel weer te maken, stapje voor stapje. Die tools zijn voornamelijk lichaamsgericht, denk daarbij aan oefeningen (systemisch werk, NLP, Polyvagaaltheorie, meditatie, medicijnwiel) die jou letterlijk in beweging en dus in je lichaam brengen.

Mijn sessies bestaan dus ook niet alleen maar uit praten, ook praten komt (letterlijk) uit je hoofd. Stapje voor stapje voelen dat is wat je gaat doen en waar ik mee ondersteun.
Er is een reden geweest (lees mijn visie ) waarom je de verbinding met je lichaam/gevoel steeds meer kwijtgeraakt bent.

Die reden onderzoeken we doormiddel van die oefeningen.
Want in jouw lichaam/gevoel zit de weg naar verandering.
In jouw lichaam/gevoel, zit namelijk de rust, ontspanning, trots kunnen zijn op jezelf, zelfliefde, eigenwaarde, zelfvertrouwen en nog zoveel meer prachtige eigenschappen. Ja ook bij jou!!

P.S. De aanwezige dieren (koeien, hond, pony) zijn daarbij enorm helpend, een dier is één met zijn gevoel, een mooier voorbeeld kunnen zij jou niet geven. (Mijn praktijk is vrij van dieren)

ontwikkelen jouw puurste versie - holistische coach Linda
Scroll naar boven