When there is anger, there is always pain underneath.

Eckhart Tolle

Mijn werkwijze

Op het moment dat je met mij contact op neemt, maken we allereerst een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak, veilig en vertrouwd voelt bij mij en andersom geldt dit net zo goed.

De reversiemethode is de basis van mijn werkwijze. Dit staat eigenlijk voor het terugdraaien van de tijd en stelt mij in de mogelijkheid onverwerkte emoties te traceren, bloot te leggen en te helen. Ik maak ook geregeld gebruik van; Chakra balancing, Systemisch werk, het Enneagram en NLP oefeningen.

De boerderij geeft mij als coach heel veel diverse mogelijkheden om naast de reversiemethode in te zetten in een sessie. De coachruimte zelf is veelal omringd door diverse dieren; koeien, schapen, een pony, de hond, maar natuurlijk ook door de dieren uit de natuur. Een witte reiger of een buizerd die langs vliegt en dat allemaal veilig kunnen bekijken vanachter het raam.

Voelt het prettiger om je juist tussen of dichterbij de dieren te begeven: ook dat is mogelijk, we bekijken dat ter plekke tijdens een sessie.

holistische coach Linda