Recensies

In januari zijn wij samen met onze 9 jarige dochter en met de hulp van Linda gestart om met de grote angst voor honden om te leren gaan.

Linda’s warme persoonlijkheid gaf onze dochter direct het vertrouwen om de grote stappen samen met haar te gaan maken.

Linda werkt vanuit de reversie methode wat tevens ouders een directe betrokkenheid geeft bij het proces.

Linda werkt enthousiast, liefdevol en vanuit respect. Zij gaat samen op weg naar veiligheid en met name haar mogelijkheden op de boerderij werken zeer motiverend en met veel plezier.

Binnen enkele weken kon onze dochter zich weer vrij en sterk bewegen in en rond ons huis. Wandelingen zijn weer mogelijk en een stralende dochter die sterk in haar schoenen staat en trots is op wat zij met de hulp van Linda heeft bereikt.

Dank je wel Linda, wat zijn wij jou dankbaar!

Ralf & Cindy en Chiara ❤

Bink de hond van boerderijcoaching

Lieve Linda,

Zodra jij de deur open doet, staat er een krachtige coach voor me, waarvan ik meteen het gevoel krijg dat ik je kan vertrouwen en alles met je kan delen. Na een ontspannen praatje, luister jij geduldig naar wat ik te vertellen heb en waar ik mee zit. Je stelt rake vragen, die me laten nadenken en inzicht geven. Je luistert, reageert, maar oordeelt niet. En dat is zo prettig: Bij jou kan ik zijn wie ik ben. Door jouw manier van coachen word ik geraakt en ben ik keer op keer in staat om blokkades in mezelf te helen, waardoor ik met een vrij en ontspannen gevoel weer de deur uit ga. Ik vind je een ontzettende lieve, zorgzame en vooral deskundige coach en ik kom graag snel weer bij je terug voor een vervolg afspraak!

Veel liefs, Anoniem

.