Workshop:
“Verbinding met je innerlijke kind”.

20 april organiseer ik (in het bos)
de Workshop:
“Verbinding met je innerlijke kind”.

Heel je wonden, heel jezelf. Omarm jouw innerlijk kind. Voel wat het nodig heeft. Nodig het uit om aanwezig te mogen zijn. Te voelen hoe het is om gedragen te worden. Om even niet zorgen. Om te zijn met jouw innerlijk kind en te helen in een liefdevolle beding.

Je voelt je niet gezien of gehoord. Je zoekt altijd naar bevestiging. Je hebt het gevoel nergens bij te horen, niet goed genoeg te zijn of je voelt je niet geaccepteerd.

Jouw ervaring van de buitenwereld is een weerspiegeling van wat er binnen in jou afspeelt. Als jij geraakt worden door een situatie, dan wordt je 9 van de 10 keer geraakt in een  innerlijk kind stuk.

Iets wat jij als kind niet hebben kunnen verwerken en dus onverwerkt hebben opgeslagen. We hebben ze allemaal. De een groot, de ander klein.

Het zijn juist die stukken die je als volwassenen wel eens op kunnen breken of in de weg kunnen staan.

In de workshop; “Verbinding met je innerlijk kind” gaan we, d.m.v oefeningen en visualisatie, contact leggen met zo’n stuk.

Zodat een onverwerkt stuk, aangekeken, erkend, gevoelt en verwerkt kan worden. Waardoor jij lichter en met meer rust en inzicht verder kan.

Wanneer?
20 april van 10.00u tot 16.00u
Kosten? €79
Waar?
Deze workshop wordt gegeven in het bos, DE plek waar het kind in ons zelf vrij kan zijn!

Aanmelden kan eenvoudig door mij een privé berichtje te sturen.

👉Let op er is maar plek voor 6 personen👈

Innerlijk kind boerderijcoaching
Scroll naar boven