Volle maan meditatie met water ritueel

23 april volle maan meditatie met water ritueel

Gun jij jezelf een avondje

💚ontspanning
💜rust
🧡verbinding met je lichaam
💙in het hier en nu zijn
❤️een stil hoofd
💛me-time
💚aandacht voor jezelf

Schrijf je dan in voor de volle maan meditatie van 24 april.

Op die avond nemen we (in mijn praktijk) de tijd om een intentie te zetten, waarmee jij de meditatie in gaat. Dan begeleid ik je in een ontspannende en verbindende meditatie, afgestemd op de energie van de maan.

Vooraf zal ik je energie reinigen (als je dat wil) zodat je met een heerlijke “schone” energie de meditatie in kan. Na de meditatie is er onder het genot van een kopje thee ruimte om nog lekker even na te genieten of een kaartje te trekken.

In de hectiek van alle dag, echt even alle tijd voor jou!!

De avond is van 20.00u tot ongeveer 21.00u. Kosten €17,50p.p. inschrijven kan eenvoudig door mij even een berichtje te sturen.

Let op er is maar plek voor 6 personen dus vol is vol!

Ont-wikkel je pure ik - holistische coach Linda - Volle maan boerderijcoaching akersloot
Ont-wikkel je pure ik - holistische coach Linda - Volle maan
Scroll naar boven