Privacy beleid van Boerderijcoaching.

Wij waarderen het door jou in ons gestelde vertrouwen, wij gaan daarom ook vertrouwelijk om met jouw gegevens en zien het als onze plicht jouw privacy te waarborgen.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Als behandelend coach heb ik als enige inzage in jouw gegevens, op papier staande gegevens worden achter gesloten deuren bewaard. Ik ben de enige in het bezit van deze sleutel.
Je telefoonnummer, adres en E-mailadres, wordt alleen gebruikt als correspondentie mogelijkheid. Na het beëindigen van jouw coachtraject worden jouw gegevens dan ook vernietigd.

Bij deelname aan een cursus of training wordt na schriftelijke toestemming van jou, jouw telefoonnummer, adres en E-mailadres gedeeld met de andere deelnemers. Indien je hier geen prijs meer op stelt, kun je ten alle tijden jouw toestemming intrekken.

De opslag van jouw gegevens gebeurt op een beveiligde computer en het communiceren via internet met jou gaat ook middels een beveiligde verbinding.
Als wij jouw gegevens ontvangen via onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.
Mocht je inzage willen in jouw, door ons opgeslagen, gegevens dan dien je contact op te nemen met onderstaand adres.

Linda Kok

Boerderijcoaching

info@boerderijcoaching.nl

0620014857

Boerderijcoaching behoudt zich het recht om de privacy voorwaarden ten alle tijden te kunnen wijzigen. Het is daarom aan te raden om met enige regelmaat deze voorwaarden door te lezen.

Voor vragen of klachten over de wijze waarop Boerderijcoaching met jouw privacy omgaat kun je contact opnemen met mij

Scroll naar boven